0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

DTP / Print

Realizam orice lucrare grafica, reviste, cataloage, flyere, bannere, panouri indoor/outdoor, inscriptionari CD-uri, copiere date, prezentari multimedia, afise, postere, etichete, calendare, brosuri, plicuri, meniuri, invitatii, carti de vizita, publicatii.

Materiale promotionale

Va oferim o gama larga de materiale promotionale personalizate: agende personalizate, calendare personalizate, pixuri personalizate, brelocuri personalizate, pungi personalizate, felicitari personalizate, brichete personalizate, pungi personalizate, cani personalizate, pahare personalizate.

Pentru a vedea produsele noastre va rugam selectati categoria:

Produse tipografie

Produse tipografie nu are poza

Carti de vizita, fluturasi si pliante promotionale, mape de prezentare, afise si postere, brosuri si cataloage, foi cu antet, invitatii pentru evenimente, felicitari personalizate pentru ocazii si sarbatori, calendare personalizate, meniuri pentru restaurante sau evenimente

Subcategorii in Produse tipografie

PROMOTIONALE PERSONALIZATE

PROMOTIONALE PERSONALIZATE nu are poza

Subcategorii in PROMOTIONALE PERSONALIZATE

SISTEME DE EXPUNERE

SISTEME DE EXPUNERE nu are poza

Roll-up bannere, pop-up bannere, display-uri, casete luminoase, aviziere, suporturi pentru flyere, pliante si brosuri, people stopper-e, precum si alte sisteme de afisaj pentru targuri, expozitii si publicitate stradala.

Subcategorii in SISTEME DE EXPUNERE

Semnalistica SSM PSI

Semnalistica SSM PSI nu are poza

Semne de avertizare si de interdictie obligatorii pentru agentii economici, conform legislatiei privind protectia muncii, sanatatea si securitatea in munca, precum si prevenirea situatiilor de urgenta. Materiale tiparite, brosuri, materiale, formulare tipizate privind protectia muncii si prevenirea situatiilor de urgenta.

Subcategorii in Semnalistica SSM PSI

SCRIERE PRINTARE COPIERE CD DVD

SCRIERE PRINTARE COPIERE CD DVD nu are poza

Unigraphics realizeaza transfer, copiere si imprimare, de date informatice pe orice ce fel de suporti multimedia, CD, DVD, Card de memorie (Memory Stick), harduri externe (HDD Extern). Personalizam cu tipar inkjet CD-uri si DVD-uri si prin colantare si imprimare carduri de memorie si harduri externe. Tehnologia inkjet pentru imprimarea CD-urilor si DVD-urilor personalizate asigura realizarea discurilor de prezentare video, audio, foto sau text pe un suport personalizat full color de mai multe tipuri (mat, lucios sau photo quality water proof - rezistent la apa), asigurandu-se cu ajutorul tiparului digital si un ambalaj adecvat (plic sau carcasa cu eticheta, de asemenea full color); cu ajutorul unui multiplicator de date profesional putem realiza cantitati semnificative de discuri intr-un timp foarte scurt, asigurand astfel servicii complete de productie a discurilor personalizate.

LENYARD SI ECUSOANE

LENYARD SI ECUSOANE nu are poza

Daca termenul de LENYARD nu va spune foarte mult va informam ca este vorba de acel snur lat si colorat, care se pune in jurul gatului pentru a sustine diverse obiecte precum: telefonul mobil, pix-ul, stiloul sau ecusonul companiei). Unigraphics va pune la dispozitie o gama variata de lenyard-uri colorate si personalizate cu logo-ul companiei, slogan sau alte simboluri.

Imprimare carduri

Imprimare carduri  nu are poza

Unigraphics realizeaza carduri de plastic imprimate pe ambele fete, color sau alb-negru. Aceste carduri sunt utilizate in mod frecvent in diverse aplicatii, ca de exemplu pentru accesul in cladiri de birouri, camere de hotel, sedii de firma, in cazul acesta cardul personalizat si imprimat cu datele necesare reprezinta o cheie de acces. Ecusoanele imprimate pe suport pvc (card de plastic) au devenit o moda, datorita aspectului modern si durabilitatii in timp. Datorita tehnologiei de transfer termic, cardurile printate color sau alb-negru nu se sterg, nu se curata fiind deosebit de rezistente atat in mediul usact cat si in conditii de umezeaza.

SITE SI SERVICII WEB

SITE SI SERVICII WEB nu are poza

Unigraphics va ajuta sa faceti afaceri on-line prin intermediul unor platforme informatice de ultima generatie. Inca de la inceputul anilor 2000, Unigraphics realizeaza site-uri web pentru firme ce opereaza in domenii diverse: agentii imobiliare, site-uri de prezentare, scoli de soferi, pensiuni si hoteluri, magazine online. La noi clientii beneficiaza de consultanta gratuita in domeniul vanzarilor on-line, de un design personalizat pentru web realizat de graficieni cu exeperienta si totodata de gazduire (hosting) la preturi foarte mici. Va invitam sa vizualizati mai jos cateva din proiectele realizate de Unigraphics in ultimii 10 ani. Machetele prezentate respecta intr-o anumita proportie si cronologia realizarii proiectelor si subliniaza in mod evident si evolutia in materie de site-uri atat a firmei noastre dar si a pietei in general.

SACI DE RAFIE INSCRIPTIONATI

SACI DE RAFIE INSCRIPTIONATI nu are poza

Inscriptionam saci de rafie, marimi diferite, necesari la ambalarea marfurilor precum: cereale, pulberi, granulate, alimentare sau nealimentare. Sacii pot fin comandati pe cantitati si marimi si ulterior personalizati cu LOGO, contacte si alte date de identificare.