0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

CONTACT

UNIGRAPHIX PRO - PUBLICITATE SI SERVICII

Telefon: +40745759743   /   +4 0766567699   /   E-mail: office@unigraphics.ro

Adresa: Str. Mircea cel Batran Nr. 99, Constanta, CP 900663

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti. 

Contact Harta Unigraphix Pro Publicitate si Servicii Constanta

Program Call Center: L - V: 09 - 18:00   /   S - D: 11 - 14:00

Comenzile efectuate in zilele de Sambata sau Duminica vor fi procesate Luni. Pentru aceste comenzi timpul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

IMPORTANT !

Sediul nostru din Strada Mircea cel Batran nr. 99 este magazin de prezentare si tot aici avem si centrul operational al Unigraphix Pro. Produsele comandate vor fi ridicate de la sediul nostru doar in cazul in care s-a stabilit telefonic in prealabil acest lucru cu unul dintre reprezentantii Unigraphix Pro.

Va asteptam in vizita

Echipa Unigraphix Pro

 

Formular contact

Numele dvs.
Companie
Telefon
Email
 
Cod
Mesaj
 

* Toate campurile sunt obligatorii