0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Calitatea serviciilor

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, trocouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Incercam sa mentinem in permanenta standarde inalte de calitate, insa chiar si-n cele mai puternice organizatii sunt anumite lucruri care uneori nu merg chiar bine. Foarte des, acest gen de probleme sunt cauzate de simple neintelegeri, insa noi incercam in permanenta sa invingem aceste obstacole.

Inca de la inceput, la Unigraphix Pro, calitatea a fost considerata una dintre componentele cheie ale afacerii. Dupa mai bine de 5 ani avem aceeasi credita si sustinem cu tarie ca serviciile de calitate sunt principalul nostru atuu in raport cu orice competitor. Persoanele care ne-au trecut pragul au gasit mereu in noi un partener de nadejate pe care s-au putut baza in orice imprejurare. Suntem disponibili sa ajutam pe oricine are nevoie de serviciile noastre indiferent de ora, zi sau anotimp. Suntem mereu aproape de clientii nostri.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

0766 56 76 99 / office@unigraphics.ro