0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Afaceri

Cartile de Vizita

Despre colectiile de carti de vizita


Directori de firme, sefi de autoritati publice, liber profesionisti, intreprinzatori, agenti de vanzari Cum poti face rost de datele lor de contact fara sa-i cunosti? Exista o solutie absolut indrazneata si anume colectiile de carti de vizita!

Business Cards Romania Constanta

In general oamenii care te pot ajuta cu, ceva sunt greu de gasit din cauza programului incarcat. In plus, oamenii implicati in afaceri sunt asaltati mereu cu telefoane si e-mail-uri de la diversi care le propun tot felul de "afaceri". Din aceste motive oamenii care te pot ajuta cu, ceva sunt greu de prins. Nu-si dau asa usor datele de contact si nu raspund usor la orice apel sau e-mail. Totusi, in primul rand ai nevoie de contactele lor si aici intervine cheia metodei pe care o prezentam.
Nu e niciun mare secret la mijloc. Important este sa cunostem existenta acestor colectii de carti de vizita, precum si utilitatea lor in identificarea noilor clienti. Suna-ti prietenii si cunostintele si cerele sa-i dea copii dupa colectiile lor de carti de vizita. Ideal ar fi ca la fiecare carte de vizita, cel care iti pune la dispozitie o copie a ei sa-ti spuna si cate ceva despre persoana respectiva, informatii relevante pentru produsul sau serviciul pe care vrei sa-l vinzi.

Spre exemplu, daca te ocupi de servicii si publicitate, ar fi super daca cel care iti furnizeaza copiile dupa cartile sale de vizita ti-ar spune: "Am fost in relatii cu persoana asta, chiar in aceste zile si era foarte suparat ca reclama luminoasa de la magazinul sau nu a iesit asa cum si-a dorit".

Desigur, la prima vedere oricine poate fi sceptic atunci cand vine vorba de aceasta metida, insa conform studiilor practice se pare ca functioneaza si are fecte pozitive pentru vanzari. Se stie faptul ca toata lumea foloseste cartile de vizita in afaceri atat ca metoda de transmitere a datelor de contact dar si ca forma de publicitate. Este mult mai usor sa abordezi o persoana atunci cand ai datele exacte de contact decat atunci cand incerci prin secretara sau prin trimiterea unor mesaje nesolicitate (spam) pe e-mail. Abordarea unei persoane pentru chestiuni profesionale trebuie facuta personal si la obiect, scurt si cuprinzator iar pentru asta ai nevoie de colectia de carti de vizita.

Mult succes !