0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Cum cumpar

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Unigraphix Pro nu este un magazin on-line. Compania noastra a ales totusi sa-si prezinte clientior produsele si serviciile intr-o maniera modera si confortabila.

Sfaturi pentru a identifica mai usor produsul dorit

Unigraphix Pro va ofera o gama variata de produse dedicate sectorului publicitar dar in acelasi timp faciliteaza gasirea produsului dorit prin modalitati de cautare si filtrare astfel incat, clientului sa-i fie usor sa identifice produsul care indeplineste caracteristicile dorite.

Va prezentam mai departe variantele de cautare:

1. In partea din stanga a paginii apare un meniu compus din categorii principale si secundare. Este suficient sa selectati categoria de produse dorita, principala sau secundara, si se vor afisa toate produsele specifice categoriei. Ulterior, printr-un smplu CLIK puteti accesa fiecare produs in parte. Produsele afisate sunt insotite de toate detaliile tehnice necesare. Este important sa studiati descrierile produselor inainte de a plasa o comanda.

2. Orice produse poate fi identificat printr-o cautare simpla. Trebuie doar sa introduceti un anumit cuvant cheie in casuta de cautare si se vor afisa imediat toate produsele ce contin respectivul cuvant.

Daca ati identificat deja produsul pe care-l cautati si doriti sa-l cumparati, retineti codul produsului sau denumirea si plasati comanda prin accesarea datelor de contact disponibile in partea de sus a paginii sau prin accesarea meniului contact din partea stanga a paginii. Dupa procesarea comenzii dvs. urmeaza ca un angajat Unigraphix Pro sa va contactatez telefonic pentru discutarea detaliilor si definitivarea comenzii.

Multumim !

Dupa parcurgerea acestor pasi, comanda dvs. a fost inregistrata cu succes.

Pentru validarea si finalizarea comenzii veti fi contactat in cel mult 12 ore de un reprezentant de vanzari al companiei Unigraphix Pro.

Va multumim pentru comanda,

Echipa UNIGRAPHIX PRO

0745 11 64 34

office@unigraphics.ro