0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

DECORATIUNI

Decoratiunile de exterior (print outdoor) pentru cladiri si spatii expuse traficului reprezinta solutia ideala atunci cand doriti sa atrageti atentia, sa semnalizati ceva sau pur si simplu sa oferiti un aspect ambiental placut. Decoratiunile outdoor sunt una dintre cele mai uzitate forme de publicitate din lume datorita suprafetelor mari de expunere si zonelor de trafic pe care le deservesc. Impactul publicitatii prin decoratiuni exterioare este verificabil fiind util atat in promovarea unui produs, a unei promotii sau pentru generarea de notorietate.

Unigraphics realizeaza la comanda tipar de mari dimensiuni utilizabil interior si exterior, adaptat in functie de nevoile clientului si spatiului in care urmeaza sa fie pozitionata reclama. Unigraphics realizeaza atat partea de creatie grafica, executia efectiva a tiparului de mari dimensiuni precum si montarea acestuia. Avem la dispozitie o gama larga de produse destinate publicitatii indoor si outdoor precum: tapete personalizate, tipar pe polipropilena (pentru bannere de tip roll-up), windows graphic (autocolant pentru geamuri si fatade vitrate), floor graphics 3M (decoratiuni de potea pentru trafic).

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarele date: Telefon 0745 11 64 34 si e-mail office@unigraphics.ro

Grafica si tipar pentru podele si trafic exterior