0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Despre noi

Infiintata cu ani in urma, compania Unigraphix Pro ofera consultanta si expertiza in domeniul productiei publicitare, comunicarii corporative si media. Printr-o combinatie unica de experienta si fler, ne ajutam clientii sa comunice inteligent.

Unigraphix Pro

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, trocouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Unigraphix Pro

Ce vor clientii Unigraphix Pro

Companiile sunt mereu in centrul atentiei. Oamenii vor sa cunoasca ce mai pun la cale companiile iar publicitatea le permite acest lucru. Fara publicitate oamenii nu pot cunoaste noile produse, preturi si in general absolut nimic despre o companie. Comunicarea este de fapt mare provocare pentru companii dar si o imensa oportunitate. Ca sa reuseasca in afaceri companiile trebuie sa comunice inteligent, creativ si oportun clientilor. Aici Unigraphix Pro poate face diferenta ! Te ajutam sa comunici.

Unigraphix Pro

Cum te ajutam

Consultantii nostri sunt experti in creatie si comunicare, indiferent ca discutam de un brand, un produs simplu sau de un raport financiar ce trebuie prezentat. Venim cu raspunsuri creative la problemele tale, idei ce demonstreaza fler, imaginatie si angajament.

Suntem o agentie ce ofera servicii complete, de la tipar digital la offset, complex sau simplu. Ne livram la timp comenzile si ne incadram mereu in bugetele stabilite.

Cu stima,

Echipa Unigraphix Pro

0745 759 743

office@unigraphics.ro