0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

DESIGN

Grafica pentru siteuri

Unigraphics realizeaza site-uri si grafica digitala pentru pagini web. Daca afacerea ta trebuie mutata si-n mediul virtual, atunci Unigraphics este solutia optima. Se spune ca o singura imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte, asa ca va invitam sa vizualizati cateva dintre proiectele web ale companiei Unigraphics.

Vila Alpina - grafica web Unigraphics

Principiile Web Designului

Este greu de gasit o sursa de informatii utila despre ceea ce, de fapt, consti­tuie un website comercial bun. Dar exista mii de surse unde poti identifica aspecte tehnice ale Web designului. Pana la un punct, acest aspect este determinat de faptul ca firmele care opereaza online se concen­treaza prea mult pe tehnologie. Aceleasi firme ignora experienta umana necesara pe care o implica accesul la un site.

Firmele online consuma o multime de timp reflectand la ceea ce pot face calculatoarele. Dar se acorda prea putin timp modului in care pot fi utilizate. Elementele sclipitoare pot atrage atentia asupra unui website spune el. Dar nu pot fi un inlocuitor pentru intelegerea clientilor sau a relatiilor interumane. Accentul pus pe tehnologie in detrimentul psi­hologiei poate avea o explicatie. Aceea ca Internetul este totusi o forma relativ noua de comunicare.

Probleme apar cand tehnologiei i se acorda o importanta intrinseca. Multe website-uri au esuat pentru ca au supraevaluat imaginile si elementele tehnice, neglijand interatiunea -umana. Au existat firme care au lansat website-uri extrem de costisitoare. Aceste site-uri au fost sustinute de campanii de mar­keting si mai costisitoare. Dar au esuat in realizarea unui trafic repetat pentru ca au construit un site dintr-o perspectiva mai mult tehnica decat umana.