0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

SERVICII DE FINISARE

Arhivarea fizica a documentelor - Serviciile noastre de indosariere si arhivare se adreseaza in mod special companiilor fiind operatiuni necesare atunci cand discutam de volume mari de documente. Societatile comerciale se lovesc frecvent de problema organizarii arhivelor iar noi venim cu rezolvarea optima - indosariere si arhivare direct la sediul clientului.

Arhivarea electronica - Atunci cand este cazul si la solicitare, Unigraphics poate transforma o arhiva din hartie intr-o arhiva electronica. Transformarea hartiilor si documentelor interne in fisiere electronice este cu siguranta cel mai sigur mod de pastrare a datelor, oferind totodata acces simplu la orice informatie stocata in arhiva.

Dupa transformarea arhive intr-o baza de date electronica aceasta se poate pastra in diverse formate digitale fiind salvata pe orice tip de suporti: CD-uri , DVD-uri , Memorii Externe;

Indosariere si arhivare electronica

Serviciile de indosariere / arhivare fizica

Indosariere cu inele de plastic - Serviciul este valabil numai pentru documentele format A4. Pentru alte formate avem rugamintea sa ne contactati. Culori disponibile: alb, negru, albastru, rosu, galben, verde.

Indosariere cu spira metalica - Serviciul este valabil numai pentru ducumentele format A4. Pentru alte formate avem rugamintea sa ne contactati. Culori disponibile: alb si negru.

Indosariere cu baghete de plastic - Serviciul nostru este valabil numai pentru documentele format A4. Pentru alte formate avem rugamintea sa ne contactati. Culori disponibile: semitransparent alb, alb, negru, albastru, rosu, galben, verde.

Copertarea cu utilizarea unor coperti de plastic sau carton - serviciul este disponibil numai pentru documentele format A4. Pentru alte formate avem rugamintea sa ne contactati. Culorile sunt disponibile in functie de tipul de coperta utilizata.

arhivare si indosariere