0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

PERSONALIZARE OBIECTE

Orice obiecte se poate personaliza printr-o metoda sau alta, dar trebuie gasita solutia optima si raportul calitate - pret. Compania Unigraphics utilizeaza tehnici diverse pentru personalizare, respectiv: tampografie, serigrafie, tmbru sec si folio sau broderia pentru produsele textile.

Tampografia este procedeul de personalizare ce permite inscriptionarea unei game foarte variate de obiecte promotionale. Atuul definitoriu al tampografiei este posibilitatea de imprimare chiar si pe suprafete curbe. De exemplu, tapografia este utilizata la inscriptionarea canilor, pixurilor si stilourilor. Acele pixuri pe care fiecare client le primeste gratuit atunci cand se cazeaza la un hotel sunt inscriptionate cu ajutorul tehnologiei tampografice.

Serigrafia permite personalizarea unei game largi de obiecte. Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, serigrafia plana permite imprimarea atat pe materiale textile, cat si pe unele suprafete rigide. Cand va ganditi la serigrafie sa aveti mereu in minte tricourile fetelor care fac reclama masinilor la targurile auto sau salopete inscriptionate ale agajatilor de la Electricitate, Apa si Canal, Salubrizare sau de la service-ul auto.

Timbru sec si Folio sunt doua medote foarte cunoscute de personalizare. Prin timbru sec intelegem stantarea in spatiu negativ a obiectelor (agende, carti, lucrari speciale) iar la final se executa poleirea, adica folio.

Broderia pentru textile ofera multiple posibilitati de personalizare, in culori variate si la o calitate foarte buna. Cu ajutorul masinilor moderne de brodat, comandate digital, poate fi reprodus aproape orice logo cunoscut, indiferent de forma si gama de culori. Broderia este foarte rezistenta in timp, mai ales la spalat, calitati ce recomanda aceasta tehnica pentru uniforme si alte produse vestimentare de lunga utilizare.

obiecte personalizate