0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Parteneriate

Compania Unigraphix Pro se pozitioneaza ca producator de materiale publicitare ce ofera solutii optime si consultanta necesara privind promovarea companiilor. Pe langa productia publicitara proprie, Unigraphix Pro distribuie papetarie venind astfel in sprijinul micilor consumatori locali si ofera consultanta privind promovarea si productia publicitara pentru firmele romanesti.

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Unigraphix Pro si-a dezvoltat in timp relatii de buna cooperare cu importante companii implicate in piata de publicitate si productie publicitara cum ar fi: Antalis, Konica Minolta, Canon Romania sau Color Copy. Acest portofoliu important de parteneri asigura Unigraphix Pro solutiile necesare pentru a satisface optim si rapid toate nevoile clientilor. 

Alaturi de furnizori, clientii sunt cel mai important partener de afaceri pentru noi. Clientul este cel mai important element din ecosistemului de afaceri gandit de Unigraphix Pro, prezent in lantul pre-vanzari si post-vanzari. 

Un partener in plus, o afacere noua, o zi petrecuta cu folos !

Va asteptam pe la noi

Echipa Unigraphix Pro

office@unigraphics.ro