0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Politica de confidentialitate

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Angajamentul nostru

Unigraphix Pro respecta intimitatea fiecarui client sau vizitator al acestui site. Dreptul dvs. la intimitate constituie o prioritate pentru noi. Toate explicatiile privind modul in care intelegem sa protejam informatiile legate de dvs. sau de compania dvs. sunt explicate in randurile de mai jos pe site.

Colectarea de date

Prin internediul acestui site, oferim accesa facil tuturor utilizatorilor fara sa colectam informatiile cu caracter personal. Unigraphix Pro nu va vinde, tranzactiona, sau pune la dispozitie unor terte persoane informatiile colectate de la dvs. atunci cand, de exemplu, solicitati o oferta personalizata de la noi. Daca dvs. oferiti voluntar anumite informatii personale acestea vor fi utilizate numai in legatura cu scopul in care ne-au fost furnizate. Este posibil sa introducem numele dvs. sau denumirea companiei dvs. in baza noastra de date pentru a va putea contactat ulterior in vederea stabilirii unor noi relatii comerciale.

Ne pasa si facem lucrurile corect

Unigraphix Pro se angajeaza sa prelucreze cu atentie datele dvs. personale pentru a evita pierderea sau difuzarea neautorizata a acestora.

Intrebari

In cazul in care aveti anumite nelamuriri sau curiozitati legate de sistemul nostru de securizare a datelor va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail pentru a obtine toate raspunsurile necesare. Pentru corespondenta utilizati urmatoarea adresa 

office@unigraphics.ro