0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Politica de preturi

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, tricouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Modelul nostru de afaceri ne permite sa oferim servicii de inalta calitate la preturi foarte competitive si evident rentabile.

Preturi la produsele tiparite - Unigraphix Pro utilizeaza tehnica japoneza achizitionata de la compania Minolta pentru realizarea tiparului digital. Masinile noastre de tiparit optimizeaza prin tehnologie de ultima generatie costul de tiparire per pagina, pastrand totodata calitatea tiparului la un nivel ridicat de consistenta si acuratete. Masinile noastre tiparesc la o viteza de 50 pagini color si 65 pagini alb-negru pe minut, oferind astfel productivitate indiferent daca discutam despre printarea color sau cea alb-negru. Dotarea Unigraphix Pro este ideala pentru volumele mari de copiere sau printare, oferind practic cel mai bun raport dintre calitate si pret. Pornind de la aceste aspecte tehnice, costul unei comenzi urmeaza sa fie stabilit de reprezentantii Unigraphix Pro in functie de volum si gradul de acoperire.

Preturi pentru finisare - Produsele iesite din masina de tiparit necesita anumite finisari. Oferind servicii complete pe partea de productie publicitara, Unigraphix Pro asigura clientilor si partea de finisare: taiere, biguire / faltuire, brosare, stantare, capsare, perforare, micro-perforare, laminare, plastifiere, infoliere sau spiralare. Costurile pentru aceste operatiuni se stabilesc de reprezentantii Unigraphix Pro in functie de volum de munca necesar, timpul in care trebuie executata lucrarea si nivelul general de dificultate.

Design si Creatie grafica - Putini clienti au partea grafica realizata atunci cand ajung la noi. Din acest motiv Unigraphix Pro ofera clientilor si servicii de creatie grafica si design, astfel incat, intreaga lucrarea sa poata fi realizata intr-un timp cat mai scurt. Inca de la inceput clientii beneficiaza de suport din partea graficienilor nostri a caror principala misiune o constituie excelenta in design. Costurile privind creatia grafica sunt calculate in general in functie de timpul alocat realizarii unui anumit produs grafic. In aceste conditii, in functie de solicitarile clientilor, reprezentantii Unigraphis vor realiza o estimare de cost pentru partea de creatie si executie grafica. In anumite situatii, costurile de creatie pot fi acoperite integral prin valoarea comenzii.

Preturi pentru personalizare obiecte - In functie de numarul obiectelor date la personalizate si de tehnologia utilizata (tapografiere, printare UV, serigrafie, timbru sec si folio, broderie textile) costul difera substantial de la o lucrare la alta. Unigraphix Pro va tine cont mereu in realizarea costului final si de tehnologia de imprimare aleasa de client.

Preturi pentru produse media - Fie ca vorbim de CD-uri, DVD-uri sau alte medii de stocare, Unigraphix Pro ofera servicii de scriere sau imprimare la preturi foarte avantajoase. Serviciile includ si partea de ambalare a obiectelor srise sau imprimate, costul final urmand sa fie stabilit in functie de cantitati.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la 0766 56 76 99 / office@unigraphics.ro