0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Acoperire


Publicitate si productie Publicitara in Bucuresti

Unigraphics realizeaza la comanda orice tip de produs tipografic, policromie sau alb - negru, pe diferite tipuri de hartie si carton. Realizam totodata si partea de finisare pentru toate produsele tipografice tiparite intern, precum si adaptarea conceptiei grafice.

Publicitate si Productie publicitara in Bucuresti

Daca afacerea sau firma la care lucrati are nevoie de suport de specialitate privind publiciatea sau productia publicitara, atunci ati nimerit pe pagina potrivita. Unigraphics este specializata in proiectarea si productia materialelor destinate publicitatii indoor si outdoor, produsele noastre fiind recunoscute pe piata si mereu apreciate de clienti. De la carti de vizita simple pana la cataloage si produse promotionale, Unigraphics va atrage mereu atentia clientilor pe care doriti sa-i cuceriti, cu ofertele dvs.

Publicitate Bucuresti - brosuri si pliante personalizate

Promovare si publicitate on-line

Daca sunteti interesati cu precadere de zona promovarii on-line Unigraphics va sustine proiectele cu solutii informatice de ultima generatie, platforme personalizate dedicate vanzarilor si publicitatii din mediul virtual. In functie de cerinte realizam site-uri, pagini web, spoturi pentru e-mail si alte tipuri de materiale dedicate promovarii pe InterNET, in orice limba de circulatie internationala.

Produse personalizate pentru evenimente

Daca trebuie sa pregatiti un eveniment special pentru dvs. sau compania dvs. gama de produse personalizate realizate de Unigraphics va surprinde placut orice partener de afaceri sau potential client. Pentru conferinte, workshop-uri, forumuri, sesiuni de comunicari, echipa noastra poate realiza diverse produse dedicate precum: invitatii print sau in format electronic, bannere suspendate sau bannere pe rola (rolup banner), mape color personalizate integral, pixuri inscriprionate cu logo-uri sau mesaje, brelocuri personalizate, carti de vizita si legitimatii din plastic (tip card), pliante si brosuri color, precum si prezentari multimedia.

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru si sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru orice informatie necesara.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati
Telefon 0745 11 64 34 / E-mail office@unigraphics.ro