0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Acoperire


Publicitate si productie publicitara in Constanta

In cazul in care afacerea dvs. din Constanta necesita suport specializat in materie de publicitate ati nimerit exact unde trebuie. Unigraphics proiecteaza si produce materiale publicitare si promotionale la cele mai ridicate standarde de calitate.

Produse tipografice de inalta calitate

De la carti de vizita la brosuri si cataloage, firma noastra realizeaza cele mai complexe tipuri de tipar digital si offset, oferind totodata consultanta si suportul necesar fiecarui client.

Brosuri Pliante si Cataloage personalizate

Campanii publicitare

Pentru campaniile publicitare elaborate, structurate pe diverse nise de piata, Unigraphics va poate pune la dispozitie panouri si bannere publicitare in zonele centrale ale orasului Constanta la preturi negociabile - in functie de proiect.

Promovare si vanzari on-line

In cazul in care produsele sau serviciile dvs. se adreseaza clientelei on-line, atunci cu siguranta grafica digitala si design-ul web oferit de Unigraphics, in functie de cerinte, vor contura cele mai ingenioase platforme si site-uri, atat de necesare azi oricarei afaceri.

Produse personalizate pentru evenimente speciale

Pentru evenimentele speciale la care participa compania dvs. gama noastra de produse personalizate va surprinde placut orice partener de afaceri sau potential client. Pentru conferinte, workshop-uri, sesiuni stiintifice sau forumuri, Unigraphics realizeaza la cerere, bannere pe rola, mape personalizate de prezentare, pixuri inscriptionate cu logo-ul companiei, brelocuri, brosuri si pliante, precum si prezentari multimedia ce pot fi proiectete in timpul evenimentului.

Va invitam sa vizitati cu incredere site-ul nostru si sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru orice informatie necesara.