0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

SERVICII WEB

Unigraphics realizaeza garfica digitala pentru site-uri web sau blog-uri dedicate prezentarii de produse si servicii. Totodata realizam grafica specializata pentru magazine si ziare online. Conceptul nostru unic porneste de la nevoia principala a clientului in relatie cu mediul virtual. Modul in care este realizata grafica unei pagini web inspira si transmite clientilor un anumit mesaj. In functie de scop si tinta principala abordam diferit partea de design si evident conceptul general al site-ul.

Pentru o parere obiectiva ne face placere sa va prezentam cateva variante grafice cu optiunile aferente din portofoliul nostru de clienti.

Realizare grafica promovare site - Unigraphics Publicitate si Servicii

Acest site a fost realizat integral de compania Unigraphics Publicitate si Servicii si contine toate elementele unui site clasic de prezentare: pagina de prezentare cu text si imagini, galeria foto cu imagini de interior si exterior, pagina dedicata evenimentelor si pagina de contact cu harta si formular de comanda online. Din ratiuni ce tin de optimizarea site-ului, Unigraphics a realizat separat si o pagina de FaceBook afiliata paginii web principale. In felul acesta utilizatorii pot exprima pareri direct prin intermediul paltformei de socializare.

Un element aparte al acestui proiect este reprezentat de inserarea in pagina principala a unei legaturi cu sistemul de supraveghere astfel incat, utilizatorii sa poata urmari starea vremii din zona in care se afla amplasat obiectivul (pensiunea turistica) promovat, precum si gradul de aglomerare al partiei.