0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

Returnarea produselor

Ce poti cumpara de Unigraphix Pro pe comanda ?

Realizam produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale si carti de vizita). Personalizam orice tip de obiect promotional, precum: pixuri, brichete, sepci, trocouri si uniforme. Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset, site-uri si pagini web. Clientii Unigraphix Pro beneficiaza gratuit de servicii de consultanta privind campaniile de promovare dedicate firmelor romanesti.

Conditii de returnare a produselor comandate

Stimati clienti, in conformitate cu legislatia romaneasca, orice persoana fizica poate sa returneze produsele cumparate de pe Unigraphix Pro.Ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor, fara a invoca un motiv si fara a plati penalitati.

Pentru returnarea unui produs procedati dupa cum urmeaza:

1. Notificati in termen de maxim 10 zile lucratoare, telefonic sau prin e-mail, compania Unigraphix Pro

2. Verificati conformitatea si starea produsului: produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa se afle in ambalajul sau original cu toae accesoriile si etichetele intacte, sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost livrat, deci sa se poata re-comercializa fara probleme.

3. Achitati taxa de transport pentru retur firmei de curierat

4. Anuntati compania Unigraphix Pro si solicitati rambursarea valorii produslui

Atentie !

- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

- Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid", cu alte cuvinte produsele personalizate la comanda.

Politica Unigraphix Pro

Clientii Unigraphix Pro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Unigraphix Pro va inapoia contravaloarea produselor comandate, conform legii, in termen de 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Reprezenatii Unigraphix Pro va stau la dispozitie pentru orice neclaritati sau intrebari.