0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

TIPAR DIGITAL


Tiparul digital este in esenta o tehnologie noua, care permite conectarea masinilor de tiparit direct la computer, sistem ce are urmatoarele beneficii: timp mic de adaptare, costuri reduse de productie si posibilitatea de a personaliza obiectele sau documentele printate. Tiparul digital este folosit in special pentru lucrari rapide de volum mediu.

Din punct de vedere tehnic, tiparul digital reprezinta redarea imaginilor digitale pe o suprafata fizica, cum ar fi hartia normala sau fotografica, folie, textile, plastic si altele.

Tipar Digital Alb-Negru

Tiparul alb-negru este o solutie eficienta de multiplicare din punct de vedere al costurilor. Combinat cu avantajele tiparului digital acesta devine o puternica unealta de diseminare a documentelor interne, de creare de brosuri, carti, pliante, fluturasi publicitari sau documente tipizate. Tiparirea pe hartie colorata, poate reda imagini placute din punct de vedere estetic si totodata la un cost redus.

Dimensiuni / formate de Tipar Digital

Format A4        dimensiuni 210 x 297 mm

Format A3        dimensiuni 297 x 420 mm

Format SRA3   dimensiuni 320 x 450 mm

In functie de volumul de coli tiparite, Unigraphics ofera diferite reduceri de pret generate desigur prin optimizarea costurilor.

Intre 500 - 999 coli, beneficiati de 5% reducere

Peste 1000 de coli, beneficiati de 10% reducere

La solicitarea clientului, printurile pot fi livrate sub forma de pliante. Acest serviciu se va achita insa separat.

Tipar Digital Color

Tiparul color digital reprezinta solutia eficienta pentru multiplicare rapida, in serii mici sau medii. Aplicatiile tiparului digital combinat cu o serie de alte operatiuni post-tiparire de finisare. Posibilitatile oferite de aceste tehnologii combinate este practic nelimitata. De la fluturasi simpli sau pliante color la cataloage de prezentare complexe, tiparul digital color poate satisface chiar si cele mai sofisticate cerinte in materie de promovare.

Tiparul digital color sau alb-negru se poate aplica pe orice tip de suport, hartie sau carton: colorata pal, colorata intens, colorata pal, colorata intens, calc, plastic transparent, folie retroproiector.

Tipar Digital Unigraphics