0745 75 97 43, 0766 56 76 99
office@unigraphics.ro

Unigraphix Pro

TIPAR DIGITAL


Tiparul digital este in esenta o tehnologie noua, care permite conectarea masinilor de tiparit direct la computer, sistem ce are urmatoarele beneficii: timp mic de adaptare, costuri reduse de productie si posibilitatea de a personaliza obiectele sau documentele printate. Tiparul digital este folosit in special pentru lucrari rapide de volum mediu.

Din punct de bedere tehnic, tiparul digital reprezinta redarea imaginilor digitale pe o suprafata fizica, cum ar fi hartia normala sau fotografica, folie, textile, plastic si altele.

Tipar Digital Color
Tiparul color digital reprezinta solutia eficienta pentru multiplicare rapida, in serii mici sau medii. Aplicatiile tiparului digital combinat cu o serie de alte operatiuni post-tiparire de finisare. Posibilitatile oferite de aceste tehnologii combinate este practic nelimitata. De la fluturasi simpli sau pliante color la cataloage de prezentare complexe, tiparul digital color poate satisface chiar si cele mai sofisticate cerinte in materie de promovare.
Tiparul digital color sau alb-negru se poate aplica pe orice tip de suport, hartie sau carton: colorata pal, colorata intens, colorata pal, colorata intens, calc, plastic transparent, folie retroproiector.

Tipar Color Constanta